Obdelava na CNC strojih

S pomočjo CNC strojev se izvaja obdelava kovin z različnimi postopki, tako da nudimo visoko kvalitetne storitve z najrazličnejšimi surovinami.

Oddelek strojne obdelave zajema napredne CNC stružne in frezalne centre, centre z dvojnimi mizami brusilne stroje.

Da razumemo, kaj kratica CNC sploh pomeni – izhaja iz angleščine in pomeni Computer Numerically Controlled (računalniško numerično krmiljenje).

Strojne zmogljivosti

Avtomatsko podajanje: 3mm-65mm

Kosovno vlaganje: 65mm-300mm

Obdelovanje odlitkov in odkovkov vseh dimenzij

Materiali

Jeklo
Nerjaveče jeklo
Barvne kovine
Drugi posebni material

CNC stroji

Pri nas uporabjamo predvsem rezkalne centre Hurco in Spinner, ki so podprti z krmilniki Fanuc, Heidenhain in Hurco.

Izvajamo predvsem 2.5 in 3d obdelave, večinoma za potrebe orodnih delov za stiskanje kovine.

CNC obdelava

Podjetje s svojim širokim naborom izdelkov pokriva različne industrije, kot rezultat pa smo uspešni pri izpolnjevanju želj vsake stranke.

Strojni park nam omogoča širok spekter izdelave različnih izdelkov, saj lahko izdelamo vse od enostavnih postruženih delov do kompleksnih kosov, na katerih je potrebno več operacij, katere zajemajo rezkanje, struženje, erodiranje (žično in potopno), brušenje s brusilnimi stroji, …

strojna obdelava

Orodjarna

Z oddelkom orodjarne lahko hitro, učinkovito, kvalitetno in neodvisno od proizvajalcev izdelamo orodja za preoblikovanje kovin. 

V lastnem razvojno-tehnološkem oddelku izdelujemo vse potrebne konstrukcijske dele za sestavo novih strojev ter popravilo obstoječih strojev, ki so ključni za nemoteno dobavo produktov.

orodjarna
0