telefon: +386 3 7806210 fax: +386 3 5461231 e-mail: info@sumer.si

Šumer d.o.o. – Die Vereinigung von Wissen und Erfahrung

Modernste Technologie, Qualität, Zuverlässigkeit, Flexibilität, Wissen und Erfahrung sind der Schlüssel zum Erfolg.

Dienstleistungen

Razvoj, tehnologija in konstrukcija, izdelava orodij, izdelava, površinska in temperaturna obdelava, sestava, ter kontrola.

Področja

Bela tehnika, elektroindustrija, avtoindustrija, gradbeništvo, medicina, vojaška industrija, letalska industrija, šport, kmetijska mehanizacija in drugo.

Sorge um die Umwelt

Leta 2011 smo z razvojem sončne elektrarne sami zagotovili del električne energije, ter s tem zmanjšali breme za okolje.

Entwicklung

Raziskovalno-razvojna skupina v evidenci raziskovalnih organizacij pri agenciji za raziskovalno dejavnost RS pod šifro ARRS 2786.

Warum uns wählen?

Vorteile

Zadovoljstvo kupcev, vrhunska kakovost, pravočasne dobave in nenehne izboljšave so najbolj pomembne točne podjetja. Z najsodobnejšimi proizvodnimi procesi, lastnim razvojem in odkritim partnerskim odnosom smo vedno pripravljeni na nove izzive.

Langjährige Präsenz im Markt

Dolgoletne izkušnje in najsodobnejša tehnologija na področju vzmeti in ostalih produktov zagotavlja najvišjo kvaliteto naših proizvodov, saj se zavedamo, da za zadovoljstvo kupcev lahko dosežemo le s kvalitetnimi storitvami, pričakovanimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Qualität

V podjetju nenehno posvečamo izredno pozornost uvedbi mednarodnih standardov kakovosti za izdelke. Leta 1997 je bila kakovost naših izdelkov potrjena s certifikatom ISO 9001, ki ga imamo še danes. Certifikat ISO 9001 je pokazatelj naše kakovosti in merilo uspešnosti, ki nam – z uvajanjem nenehnih izboljšav – omogoča doseganje čedalje boljših rezultatov poslovanja.

Zadnje novice

18Mar

Declared epidemic between 16 March 2020 and 29 March 2020

0 Comments
In view of the growing number of coronavirus infections, Slovenia declared  an epidemic in accordance with Article 7 of the... Read More →
07Feb

Sharing the knowledge!

0 Comments
Just having a good product or a service no longer guarantees success. In addition to optimizing processes and emphasizing efficiency... Read More →

Back to Top