telefon: +386 3 7806210 fax: +386 3 5461231 e-mail: info@sumer.si

Podjetje.

Šumer d.o.o.

 
 

Podjetje Šumer d.o.o.
Rešitve na področju izdelave komponent iz plastike in kovine

Šumer d.o.o je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo podjetništva in trgovine.Z dejavnostjo je podjetje pričelo okrog leta 1980 in sicer z izdelavo vzmeti.
Na osnovi potreb in razvoja tehnoloških procesov, se je podjetje leta 1995 razvilo v sistematiziranega dobavitelja TIER-2.S tem je dobilo nove izkušnje na področju obdelave kovine in termoplastov. Podjetje sedaj nudi storitve na področju mehanske in strojne obdelave kovin, brizganja termoplastov, ultrazvočnega čiščenja kovin, ultrazvočnega varjenja termoplastov in kovine, toplotne in površinske obdelave kovin, izdelave vzmeti in vzmetnih elementov ter sestave polizdelkov in izdelkov. Izdelujemo plastične komponente iz materialov PP, POM, ABS, PS, TPE, PE-HD, PA+GF. Na področju oblikovanja kovin pa izdelamo komponente iz nerjavečega jekla, aluminija, železa, medenine, bakra ter barvanih kovin.
Danes naši izdelki pokrivajo vsa področja industrije. Razvoj, izdelave, trženje in servisiranja vseh naših izdelkov so namenjeni izpolnjevanja zahtev na tujem in domačem trgu. Naša razvojna ekipa skrbi za zadovoljstvo naših kupcev z nenehnimi izboljšavami na področju razvoja novih izdelkov, novih procesov in orodij.

Kontaktirajte nas!

Podjetje in podružnice

Šumer d.o.o.

Ljubečna, Slovenija
Dejavnosti

Poslovna enota

Lendava, Slovenija
Dejavnosti

Poslovna enota

Adeševci, Srbija
Dejavnosti

Poslovna enota

Slovenska Bistrica
Dejavnosti

Prodaja

world_modro
Srednja Evropa 40%
Južna evropa 35%
Severna Evropa 10%
Ostalo 15%

Back to Top