telefon: +386 3 7806210 fax: +386 3 5461231 e-mail: info@sumer.si

 

Visoki standardi, ki so zahtevani v avtomobilski industiji, na področju samih materialov in pa predvsem izdelkov, kažejo na kakovost in uspešnost našega podjetja. Sodelujemo s priznanimi podjetji, kot so VW, Audi, BMW, Peugeot, Ford, Saab in Opel. Kot ponudnik z dolgoletnimi in obsežnimi izkušnjami na področju izdelkov in polizdelkov izvajamo lasten razvoj orodij, izdelkov in procesov.
avto_layerji_modro_transparent
Za potrebe avtoindustrije razvijamo proizvodne procese raznovrstnih izdelkov in polizdelkov iz pločevine. S sodelovanjem pri razvoju posameznih delov, predlagamo smiselne tehnološke rešitve, s katerimi omogočamo izdelavo bolj optimalnih in konkurenčnih izdelkov. Za izdelavo štancanih delov imamo na voljo ekscentrične in hidravlične stiskalnice z imensko silo od 15 do 350 ton. V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji in kooperanti, ter s pomočjo lasten orodjarne, našim kupcem in naročnikom zagotavljamo skrbno izdelana orodja, ki nam omogočajo kvalitetno preoblikovanje pločevine.

Deli avtomobilskih sedežev

Kot največji slovenski proizvajalec vzmeti in vzmetnih elementov, ter eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev, pokrivamo tudi celoten spekter proizvodnje žičnih sklopov na področju avtomobilskih sedežev, podvozja in karoserije vozil. Razvoj in proizvodnja ogrodij avtomobilskih sedežev ponuja funkcionalno, ergonomsko in stilsko raznolike rešitve, ki sledijo potrebam in zahtevam naših naročnikov. Izdelujemo štancana kovinska ogrodja in dele sedežev, vzvode za pomik prednjega sedeža, sestavne dele dvižnega mehanizma, žična ogrodja sedeža, ter ostale sestavne dele avtomobilskega sedeža.


Izdelujemo izdelke in polizdelke bele tehnike za svetovno priznane kupce.

Nudimo izdelavo plastičnih komponent in izdelkov iz plastičnih mas, izdelavo štancanih delov, ter kovino-plastičnih delov.Za vodilne ponudnike elektro- naprav in sistemov za merjenje, registracijo in obračun električne energije izdelujemo komponente elektronskih naprav.

Nudimo izdelavo plastičnih komponent. Med njimi so najpogostejša podnožja in pokrovi za digitalne števce. Pohvalimo se lahko z izdelavo nove generacije industrijskega števca skupaj s tokovniki, kovinskimi sponkami in vijaki, vse to s pomočjo uporabe avtomatskih linij za montažo. Izdelujemo tudi manjše vgradne polizdelke, transparentne pokrovčke, tipke, ter vključne in izključne mehanizme.
Poleg tega je pri nas možno varjenje elektro kontaktov z uporovnim varjenjem (kombinacija baker-srebro ali baker-kositer), izdelava magnetnih tuljav, sprožilnih mehanizmov, terminalov in priključnic.


Podjetje Šumer d.o.o. je eden od slovenskih proizvajalcev kmetijske opreme, predvsem pa rezervnih delov in pripomočkov za kmetijstvo.
Med njimi so: cepilnik, sekalnik, vzmeti in vzmetni elementi, obračalni sistemi, obračalni kraki,…


Poleg izpostavljenih področij pokrivamo tudi področja gradbeništva, medicine, vojaške industrije, letalske industrije, športa in drugo.

Poleg izdelave izdelka ali polizdelka po naročnikovih željah in zahtevah, nudimo tudi lasten razvoj novega izdelka.

Poleg izdelkov in polizdelkov, ki jih izdelujemo za znana svetovna in domača podjetja, izdelujemo tudi lastne izdelke.

Naši izdelki z plastičnih mas

V skladu s kupčevimi željami, izvedemo tudi tampotisk.

Tečaj za vrata hladilne vitrine

Back to Top