telefon: +386 3 7806210 fax: +386 3 5461231 e-mail: info@sumer.si

Šumer d.o.o. – zanesljiv partner pri izdelavi elementov s tehnologijo brizganja plastike ter strojne in mehanske obdelave kovin

Najmodernejša tehnologija, kakovost, zanesljivost, fleksibilnost, znanje in izkušnje so ključ do uspeha

Tehnologije

Enokomponentno ali dvokomponentno brizganje plastike, štancani izdelki in izdelki globokega vleka, izdelava vzmeti in vzmentih elementov, strojna obdelava kovin, ultrazvočno čiščenje, termična obdelava kovin, lasersko varjenje plastike in kovine, sestava izdelkov in polizelkov.

Področja

Bela tehnika, elektroindustrija, avtoindustrija, gradbeništvo, medicina, pohištvena indrustrija, kmetijska mehanizacija in drugo.

Skrb za okolje

Leta 2011 smo z razvojem sončne elektrarne sami zagotovili del električne energije, ter s tem zmanjšali breme za okolje.

Razvoj

Raziskovalno-razvojna skupina v evidenci raziskovalnih organizacij pri agenciji za raziskovalno dejavnost RS pod šifro ARRS 2786.

Zakaj izbrati nas?

Prednosti

Zadovoljstvo kupcev, vrhunska kakovost, pravočasne dobave in nenehne izboljšave so najbolj pomembne točke podjetja. Z najsodobnejšimi proizvodnimi procesi, lastnim razvojem in odkritim partnerskim odnosom smo vedno pripravljeni na nove izzive.

Dolgoletna prisotnost na trgu

Dolgoletne izkušnje in najsodobnejša tehnologija na področju vzmeti in ostalih produktov zagotavlja najvišjo kvaliteto naših proizvodov, saj se zavedamo, da za zadovoljstvo kupcev lahko dosežemo le s kvalitetnimi storitvami, pričakovanimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Kakovost

V podjetju nenehno posvečamo izredno pozornost uvedbi mednarodnih standardov kakovosti za izdelke. Leta 1997 je bila kakovost naših izdelkov potrjena s certifikatom ISO 9001, ki ga imamo še danes. Certifikat ISO 9001 je pokazatelj naše kakovosti in merilo uspešnosti, ki nam – z uvajanjem nenehnih izboljšav – omogoča doseganje čedalje boljših rezultatov poslovanja.

Zadnje novice

18Mar

Obvestilo

0 Comments
Vse zaposlene in obiskovalce podjetja Šumer d.o.o.  obveščamo, da zaradi nastale situacije in tekočih aktivnosti za preprečevanje okužb dosledno upoštevajo... Read More →
07Feb

Šumer in MFDPŠ

0 Comments
Samo imeti dober produkt ali storitev ne zagotavlja več uspeha.Poleg optimizacije procesov ter poudarjanja učinkovitosti in donosnosti so bistvenega pomena... Read More →

Back to Top