telefon: +386 3 7806210 fax: +386 3 5461231 e-mail: info@sumer.si

Šumer d.o.o. – združitev znanja in izkušenj

Najmodernejša tehnologija, kakovost, zanesljivost, fleksibilnost, znanje in izkušnje so ključ do uspeha.

Smo zanesljiv partner pri izdelavi elementov iz plastike in kovine, nudimo storitve toplotne obdelave ter struženih delov.

Storitve

Razvoj, tehnologija in konstrukcija, izdelava orodij, proizvodnja, površinska in temperaturna obdelava, sestava, ter kontrola.

Področja

Bela tehnika, elektroindustrija, avtoindustrija, gradbeništvo, medicina, vojaška industrija, letalska industrija, šport, kmetijska mehanizacija in drugo.

Skrb za okolje

Leta 2011 smo z razvojem sončne elektrarne sami zagotovili del električne energije, ter s tem zmanjšali breme za okolje.

Razvoj

Raziskovalno-razvojna skupina v evidenci raziskovalnih organizacij pri agenciji za raziskovalno dejavnost RS pod šifro ARRS 2786.

Zakaj izbrati nas?

Prednosti

Zadovoljstvo kupcev, vrhunska kakovost, pravočasne dobave in nenehne izboljšave so najbolj pomembne točke podjetja. Z najsodobnejšimi proizvodnimi procesi, lastnim razvojem in odkritim partnerskim odnosom smo vedno pripravljeni na nove izzive.

Dolgoletna prisotnost na trgu

Dolgoletne izkušnje in najsodobnejša tehnologija na področju vzmeti in ostalih produktov zagotavlja najvišjo kvaliteto naših proizvodov, saj se zavedamo, da za zadovoljstvo kupcev lahko dosežemo le s kvalitetnimi storitvami, pričakovanimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Kakovost

V podjetju nenehno posvečamo izredno pozornost uvedbi mednarodnih standardov kakovosti za izdelke. Leta 1997 je bila kakovost naših izdelkov potrjena s certifikatom ISO 9001, ki ga imamo še danes. Certifikat ISO 9001 je pokazatelj naše kakovosti in merilo uspešnosti, ki nam – z uvajanjem nenehnih izboljšav – omogoča doseganje čedalje boljših rezultatov poslovanja.

Zadnje novice

02Sep

MOS 2019

0 Comments
Spoštovani ! V sklopu Sekcije kovinarjev in Sekcije plastičarjev so v hali C1 letos razstavlja tudi podjetje Šumer d.o.o. Imeli boste priložnost spoznati... Read More →
26Avg

Dan inovativnosti 2019

0 Comments
  Najboljše regijske inovacije se 25.09.2019 na Brdu pri Kranju potegujejo za naziv Inovacija leta 2018. Za priznanje kandidira tudi... Read More →

Back to Top