Naši začetki

Šumer d.o.o smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo podjetništva in trgovine. Z dejavnostjo je podjetje pričelo leta 1980 in sicer z izdelavo vzmeti. 

V podjetju sedaj nudimo storitve na področju mehanske in strojne obdelave kovin, brizganja termoplastov, ultrazvočnega čiščenja kovin, ultrazvočnega varjenja termoplastov in kovine, toplotne in površinske obdelave kovin, izdelave vzmeti in vzmetnih elementov ter sestave polizdelkov in izdelkov.

Od leta 1900 se je družina ukvarjala z izdelavo opečnih izdelkov in trgovine

Po letu 1960 pa s transportom 

Naše prednosti

Kaj vam nudimo

Potrebe in trendi na trgu so narekovali razvoj novih izdelkov, kot so poleg vzmeti tudi deli iz pločevine, kovinoplastike, orodjarstva…

Izdelujemo plastične komponente iz materialov PP, POM, ABS, PS, TPE, PE-HD, PA+GF. 

Na področju oblikovanja kovin pa izdelamo komponente iz nerjavečega jekla, aluminija, železa, medenine, bakra ter barvanih kovin.

Zaradi večletne prisotnosti na trgu lahko skupaj s ponudbo dragih surovin po najugodnejših nakupnih in dobavnih pogojih, kupcu zagotovimo celotno zaokroženo dobavo in s tem utrjujemo strateško partnerstvo z našimi strankami.

Industrije v katerih smo prisotni

Danes naši izdelki pokrivajo vsa področja industrije. Razvoj, izdelave, trženje in servisiranja vseh naših izdelkov so namenjeni izpolnjevanja zahtev na tujem in domačem trgu.

Uspehe na tujih in domačih trgih nam je omogočilo vztrajanje pri doseganju vrhunske kakovosti v vseh pogledih, tako na tehnični ravni izdelkov, kot tudi pri krepitvi korektnih poslovnih odnosov z vsemi poslovnimi partnerji in strankami.

Bela tehnika
30%
Elektroindustrija
28%
Avtoindustrija
25%
Ostale
17%

Skrb za okolje

Varovanje okolja je sestavni del našega poslovanja. Zaposleni v podjetju nenehno skrbimo, da naša proizvodnja in izdelki ne obremenjujejo okolja. 

Trudimo se pri racionalni rabi energije, odgovorno ravnamo z odpadki ter jih skrbno recikliramo. 

Del električne energije za proizvodnjo proizvedemo sami s pomočjo sončne elektrarne.

Raziskovalno razvojna skupina

S svojo raziskovalno razvojno skupino, ki je v vpisana v evidenco raziskovalnih organizacij pri Agenciji za raziskovalno dejavnost RS pod šifro ARRS 2786 samostojno planiramo, izvajamo, verificiramo in validiramo naloge po programu.

Skupina skrbi za zadovoljstvo naših kupcev z nenehnimi izboljšavami na področju razvoja novih izdelkov, novih procesov in orodij.

0
KOŠARICA
  • No products in the cart.